Welkom

 


Welkom. Ik ben Lianne Staps


In 1991 heb ik mijn opleiding Bouwkunde/Volkshuisvesting aan de HTS in Tilburg afgerond.

De jaren daarna werkte ik op een architectenbureau, een adviesbureau en bij de Gemeente Tilburg. Mijn laatste functie functie was projectleider woonomgeving.


Afgelopen jaren heb ik steeds meer aandacht besteed aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik wilde na mijn baan als projectleider en na de jaren thuis met onze kinderen een nieuwe invulling aan mijn leven geven. Insights Discovery kwam op mijn pad en ook NLP!

In deze opleidingen heb ik mijzelf beter leren kennen. En dat ik op mijn intuïtie en gevoel kan en mag vertrouwen. Ook heb ik het gevoel van “alles is oké” ervaren.


In het schilderen, ik schilder al meer dan twintig jaar, ervaar ik dat al veel langer: vertrouwen op mijn intuitïe en gevoel. En sinds een aantal jaren ook dat alles oké is.

Ik vind het heerlijk om te schilderen. Het is ontspannen, maar ook inspannend, uitdagend en verrassend. Ik kan er mijn energie, gevoelens en inspiratie in kwijt. Ik heb geen vooropgezet plan van waaruit ik schilder. Onderwerpen waar ik blijkbaar in mijn onderbewuste mee bezig ben, komen op het doek terecht. Het spannende voor mij is, dat ik dan pas een idee krijg waar het heen gaat. Daarom kan de uitkomst mij ook verrassen!

Mijn creatieve energie kan ik steeds vrijer laten stromen. Het mag er zijn. Ik laat het ook zien, het hoeft niet meer te worden “overgeschilderd”. Niet altijd even “mooi”. Maar het is wel hoe het in mij voelt. En dat is wat ik wil laten zien en daar dan woorden aan geven.

Dan kom ik in beweging en het geeft mij energie. Zo kom ik dichter bij mezelf, en leer ik mezelf beter kennen.


Ik zet mijn ervaring in het schilderen graag in bij mijn coaching!


Wat ik wil…

Ik wil graag anderen inspireren en zo eraan bijdragen dat ikzelf en anderen in woorden en beelden in contact komen met ons innerlijke weten zodat er energie vrijkomt, die ons in beweging brengt.


Mijn inspiratie haal ik uit contact met mensen, creativiteit, een goed gesprek, psychologie boeken, schilderen en workshops geven.


Graag tot ziens!